Terug naar overzicht

Word Flandrien à l’italien op het parcours van de Ronde van Vlaanderen

We nemen u mee via een stukje Pays des Colinnes/Wallonië, via de Kanarieberg (Muziekbos) naar Ronse & Oudenaarde en dit op dé belangrijkste stukken van het parcours van de Ronde van Vlaanderen, mét zijn mythische heuvels en langs schitterende vergezichten. Maarkedal, Oudenaarde, Ronse, Kluisbergen… en natuurlijk stoppen we op de leukste terrasjes, met heerlijke streekbiertjes of -gerechtjes. 3,5u rijden en 3,5u tijd voor stops. Dat is echt genieten. Wie GPS bijhuurt, krijgt niet alleen de route, maar ook lijstje met leuke stopplaatsen. Enige scooter- of brommer-ervaring is zeker meegenomen gezien de 21% stijgingspercentages van de Paterberg en Koppenberg.

85 km11 tot 18uvanaf 80€/vespa (excl. begeleiding)

Klaar om deze route te verkennen?

Boek nu

Word Flandrien à l'Italien

Met onze Italiaanse bolides worden alle stevige kuitenbijters plots heuveltjes, worden lange beklimmingen fantastische sightseeing-momenten. Onze vespa's en scooters zijn voldoende krachtig om u eender waar te brengen, comfortabel en makkelijk. U kan met 2 personen op 1 vespa rijden, maar als u daar als bestuurder geen ervaring mee heeft, best vooraf eens oefenen met een brommer van vrienden... of huur een vespa voor u alleen.  En natuurlijk kan u achterop bij een begeleider... of zelfs meevolgen in een authentieke 2CV of andere oldtimer. Alternatieve route: ontdek Geraardsbergen, incl. een begeleid stadsbezoeken aan de Vesten, de Muur, etc. (gidsbeurt van 1u).  Maak uw wensen duidelijk op het reservatieformulier.

en wat met de innerlijke mens ?

Onze begeleiders kennen alle terrasjes van de streek. Vaak serveren ze er lekkere streekgerechtjes met een Italiaanse twist. Wij adviseren u graag. Bij het online reserveren van een begeleide trip kan je aangeven waar je 's middags wil eten. Indien u geen begeleiding wenst, voorzien wij graag een lijst met de leukste adresjes. De dag van uw event kan u met de begeleider afspreken hoeveel keer u wenst te stoppen en waar (terrasje, artisanale ijsjeszaak, etc.).  


Mis onze promoties niet! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.